Offingawier/Sneek

CORONA VRIJ: WIJ ZIJN VEILIG OPEN!!

CORONA VRIJ:
WIJ ZIJN VEILIG OPEN!!

Het centrum van Sneek is ongeveer 2.5 km, het Sneekermeer/Starteiland 2 km.
Offingawier telt ongeveer 150 inwoners, en er is een dorpshuis (speciale gelegenheden geopend), een galerie en een kleine manege/paardenstalling.

In de stad Sneek is genoeg te beleven zoals een bezoek aan de Sneeker Waterpoort, Weduwe Joustra (Beerenburg), Sneeker Drabbelkoeken, Fries scheepvaartmuseum, rondvaarten door Sneek en Sneekermeer e.o., Joodse wandeltochten, wekelijks live muziek in/op de talloze restaurantjes en terrasjes

Ook voor liefhebbers  van winkelen is er een gezellig winkelcentrum.
Gedurende de zomerperiode is er altijd wel wat te beleven in de stad. Er is een speciale agenda; zie onze link “Sneek=meer“.

De 1e zaterdag van de maand augustus is er altijd de bekende “SNEEKWEEK”. Zeilwedstrijden op het Sneekermeer, feest op het Starteiland en in de stad zijn braderieën en vele muziekfestivals. Het Starteiland kunt u bereiken dmv een passagierspont.

Een bekend Sneeker gezegde; “overdag voor de eer, ’s avonds voor de sfeer” De Sneekweek-borrelbus stopt voor de deur en brengt u ook weer thuis, waardoor u in de stad en of Starteiland een lekker borreltje kunt drinken. PROVINCIE FRIESLAND: In 2018 is Leeuwarden  verkozen tot culturele hoofdstad van Europa ! Wilt u onze mooie provincie verkennen dan is het erg leuk om het middels de 11 fonteinen van Friesland te ontdekken.
https://www.friesland.nl/nl/culturele-hoofdstad/programma/eleven-fountains

Beschikbaarheid

MTWTFSS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Available
Booked
Changeover in
Changeover out
Recente reacties
Vakantiehuizen in de natuur